Forum - Hry pro dívky jsou sh.t

SkyCSkyC
Svět je vážně kruté místo plné špatných rozhodnutí špatných lidí s IQ basketbalového míče.


Dnes jsem si řekla, že mě nic nevytočí, ale ve skutečnosti mě vytočilo hned několik věcí, o kterých bych teď chtěla rozjet diskuzi.


Druhá věc, co mě vytočila 10.4.2019


Hry pro dívky. Na první pohled lákají malé holčičky, které poprvé zabrousily do herního světa...hmmm problém je, že hry pro dívky většinou nestojí vůbec za to.


Hry pro dívky jsou většinou oblíkačky, hry z různých dívčích seriálů a hry, kdy se o někoho staráš.

Pokud jsou herní portály od 13 let, proč tam (omg) jsou hry, který by v dnešní době potěšily maximálně holčičky 10-? Jako já chápu, že holčiček pod 10 let je na internetu v dnešní době již hafo, ale když už se herní portál prezentuje jako od 13 let, má i jeho dívčí herní stránka tak vypadat, ne?

Jako, já chápu, že je lepší vymýšlet hry pro chlapce, když chlapci tráví v průměru hraním her mnohokrát víc času, než dívky....kdo by chtěl riskovat malou hratelnost, že?


Ale stejně mě to vytočilo. Novou herní krev z dívčí oblasti, to je přesně to, co potřebujeme. Pokud budou hry pro dívky pořád tak kakoidní, protože tvůrci je prostě nebudou mít odvahu dělat, tak vám říkám, že se to nikam nepohne. Dívky pak budou trávit víc času na sociálních sítích, kde budou nejen psát komentáře, ale i si psát s náhodnými muži, kteří nemusí vždy myslet dobře to, co jim píšou. Už v dnešní době je na sociálních sítích víc dívek, než chlapců. Proč? Dívky nehrají hry. Nemají k tomu důvod.

Pojďme to změnit!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.