Forum - Zrušení těch nejlepších goodgame her

SkyCSkyC
Svět je vážně kruté místo plné špatných rozhodnutí špatných lidí s IQ basketbalového míče.


Dnes jsem si řekla, že mě nic nevytočí, ale ve skutečnosti mě vytočilo hned několik věcí, o kterých bych teď chtěla rozjet diskuzi.


První věc, co mě vytočila 10.4.2019


Jako malá jsem hodně hrála hry. Asi nejvíce času jsem strávila na goodgame hrách, který mě fascinovali především velkou hráčskou komunitou a hodně akcema v průběhu roku.


Ale i firma goodgame studio mě hrozně vytočila.


Jak si ti basketbalový míčové mohou dovolit zrušit ty nejlepší hry, a nechat takový kakoidní odpad?


V současné době fungují na goodgame jenom 4 hry: goodgame mafia, která se udržela snad jenom proto, že okopírovala Shakes and Fidget-goodgame bigfarm, která nahradila tu nejlepší farmářskou hru, co jsem hry hrála (goodgame farmfever) a lidi tam při soutěžích používají zlato ostošest, tak je ani nejde vyhrát-goodgame poker, což by byla dobrá hra, kdyby tam bylo i něco nového a hráči v chatu alespoň komunikovali a goodgame empire, která má ten svůj kokoidní kodex, který musí dodržovat všichni, kdo jsou v alianci, a když je aliance, která ho dodržovat nechce nebo hráč, co se rozhodne nebýt v aliaci, hned je po nich.

Je vidět, o co goodgame studiu jde: nechat ty hry, kde je nejvyšší hratelnost a lidé do nich investují nejvíce prachů.....což je ostatně vidět i z reklam, který tam furt cpou.



Tímto vzdávám hold hrdinům, jako goodgame café, goodgame farmfever, goodgame fashion a goodgame disco, R.I.P, ať jste na lepším místě v herním podsvětí

Komentáře

kajazVIP

Hrála jsem goodgame disco, goodgame café, goodgame fashion.
Třeba na disco se dalo bavit s lidma atd.
Ale pak mě ty 3 hry přestaly bavit.
Hraji lady popular.

+ +0 -
kajaz

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.