Forum - Youtubeři

Mišulka34Mišulka34
Proč nebýt youtuberkou/youtuberem,
když na to máš?Buď na to máš nebo ne.Já třeba youtuberka nejsem protože na to nemám.A co ty jsi youtuberkou/youtuberem?Podle mě je to namáhavé.Ale bráška chce být youtuberem (chce natáčet Roblox).Už jsem zkoušela být youtuberkou ale nepovedlo se.A taky když jsi youtuberkou/youtuberem tak ti občas nadávaj v komentářích.Ale já i kdyby chtěla natáčet,tak bych natáčela to co mě baví,né co baví ostatní (Např.Minecraft,Roblox atd.).Navíc youtub je koníček,né práce (povolání).

Komentáře

nfnfVIP(milujem zvířatka)

prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

+ +0 -
nfnf

SkyC

Nepochopila jsem otázku, proto se pokusím odpovědět na všechno, co uznám za vhodné...


podle toho, jakým stylem píše ten dotaz, ti asi nebude víc jak 12. Nejmladšímu youtuberovi, který je za něj uznávaný, je 9. Pokud jsi mladší, měla bys ještě pár let počkat (ostatně dle mého názoru by měli natáčet na youtube lidi starší 13 let...).

Být youtuberkou je těžké. Nesmí tě to přestat bavit a musíš být všemi uznávaná jako youtuberka, jinak budeš jen člověk, co natáčí na youtube, ne youtuberka. Musíš mít vybavení, které někdy stojí dokonce kolem 10 000. Správně formulovat věty.


A teď ti něco řeknu. Můj přítel mi navrhoval, abych i já točila videa na youtube. Já však odmítla. Youtube je hrozný mainstream (to znamená, že je na něm populární to, co právě frčí a ostatní videa se téměř ani nedostanou ke slovu), česká youtube scéna nestojí oproti zahraniční za nic (mizerná kvalita videí, nezajímavost, nulová fantazie při natáčení) a hlavně videa, co se dostanou do popředí, si prvně musí zaplatit hrozné peníze.


Pokud je ti 13 a víc, klidně natáčej. Zkusit se má vše a nejlepší způsob, jak se od něčeho držet dál, je se sama spálit. Pokud si mladší, tak počkej, podle mě si to za ty roky stejně sama rozmyslíš.

+ +0 -
SkyC

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.