Forum - Masakr v Paříži

tomasmirga03tomasmirga03
Všem hráčům Raketky Francie ted zažívá těžké chvíle rád bych aby ste na toto téma podpořili tím že napíšete otom co si myslíte vaše názory atd.

Komentáře

tomasmirga03(RYTÍŘI CZ/SK)

Mám novou správu organizace heceru ANONISMUS ve které jsou ti nej hecery světa vyhlásily islámu válku pomocí internetu budou dávat USA,Rusku a Evropě informace co mají za plány budou je hackovat atd.smajlsmajl

+ -1 -
tomasmirga03

Thomik0VIP(Milujem psi :))))))))))))...)

Celou situaci s IS a skinheady sleduji již déle a jediné co řeknu je to že spojené státy, Evropa udělali málo , US má dost výstroje a výzbroje na to aby více útočily na teroristy a začali se zajímat kde vyziskali tu výzbroj a pick upi značky Toyota.Podle mne není těžké zabit teroristu,asi spojenci nepostrehli pojem více útočit, avšak už tak dělají hodně a Evropa sedi jenom v parlamentech a pyskují.To že česko poslalo ammo a zbraně kurdům je hezké ale na co jim budou když jich je proti IS pořát málo.Až Francie bude hranice méně či vůbec chránit tak se budou tyto teroristické útoky opakovat.

+ +0 -
Thomik0

KadlounVIP(Klubovna)

Čučík: Tomík má jasno-tj. chudý duchem,bohužel.Nechte ho chudáčka blábolit.Má za to,že zasažený bojovník do hlavy a to pětkráte,pokračuje v boji dál.Toto není v reálu možné,leda ve filmu.
Ps: To co se stalo v Paříži je ta největší srabárna,jaká vůbec může být.

+ +1 -
Kadloun

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.