Forum - Bart Simpson Saw - Návod, Pomoc

SellySelly
Takže pro všechny, kdo se ocitli v některém místě v úzkých, je tady návod, jak Bárta provést ve zdraví jeho školou:



Potom, co je zavřený ve třídě odchází Bárt dveřmi na chodbu a bere si sebou svého psa, skateboard a vchází do prvních dveří napravo, kde je ředitelova kancelář. Tady si vezme papír ze stěny a v kartotéce najde pohár. Systematicky postupuje do další místnosti, kde je hudební zkušebna. Odsud se mu bude hodit triangl a zapalovač, který najde v piáně. V místnosti na úklid, která je hned další na řadě, si vezme sklenici s jedem, druhý pohár, krabici a pojízdný stůl.



Aby mohl pokračovat dál, musí se zbavit Ičiho a Skrečiho. Těm pošle na pojízdném stole ony dva pohárky naplněné jedem. V jejich místnosti potom najde bombu, kterou bude také potřebovat. Následuje zákeřný mimozemšťan, který by ho jistě zabil, kdyby mu nezahrál na triangl. U něj si vezme elektrickou šňůru, krystal se bude také hodit, ale ten nemůže holýma rukama brát. V další místnosti, ze které se obratem vrací, kolem všech mrtvol, které zanechal, si vezme mobil.



Po této úspěšné části jde Bárt do ředitelny a tady zapojí do elektriky šňůru, kterou našel. Pak vyhledá místnost s odpadkovým košem (v místnosti za mimozemšťanem do leva), ten zapálí a kouřem vyděsí Vočka. Číslo, které se ukáže na malou chvíli, pak bude muset vytočit na mobilu, čímž zavolá Vočkovi že hoří. Před tím mu ale nastraží u východu skateboard, na kterém pak Vočko upadne. V hospodě si potom vezme „postavičku skřítka“ za pokladnou. A při odchodu samozřejmě sebere svůj skateboard. Aby se dostal dál přes partu větších kluků, pošle jim na skatu postavičku, do které před tím dá bombu (kterou ale nesmí zapomenout zapálit).



Dál postupuje vlevo, kde narazí na své zlé dvojče. Z jeho zajetí mu pomůže pes. Ten vyskáče po nábytku na horní palandu, odkud shodí dvojčeti na hlavu bowlingovou kouli. Bártovi potom přehryže pouta. Bárt si vezme bowlingovou koui a starou botu, za nočním stolkem najde ještě kleště a odchází. Zamíří přímo do místnosti s mimozemšťanem, kde může konečně kleštěmi sebrat zelený krystal. Ten umístí rovnou do krabice, kterou našel v úklidové místnosti.



Rychle přejde skoro na druhou stranu školy a než vejde do místnosti, kde je Levák (kolem vchodu je spousta zásuvek) zapojí do jedné z nich (úplně na pravo) krabici s krystalem. V rozhovoru se Bárt zeptá, co chce a potom (3. varianta) řekne, že chtěl jít na koncert. Křivák dostane při zpívání ránu a vypadne mu z kapsy nůž, kterým se Bárt vysvobodí. Vezme si sebou nůž i provázek, kterým byl svázaný a jde k železným dveřím v Křivákově laboratoři. Na nich vyťuká kód 8396 a je na svobodě :).

Komentáře

KačíkbačíkVIP

Jenom bych chtěla říci, že kód není 8396 ale pokaždé je jiný.Ale jinak děkuji za výborný nápad dát k této hře návod.

+ +0 -
Kačíkbačík

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.