Hra Warframe

Šílená bojová pecka do A do Z! Nenechte se zmást tím, že je hra kompletně zdarma, protože ji nic nechybí. V případě, že si však budete chtít připlatit za prémiový obsah, tak vám nikdo bránit nebude. Hra nevypadá nijak lacině a kluci ze studia Digital Extreme odvedli výbornou práci, kterou nabízí zadarmo.

Podívejme se však na samotnou hru. Celý děj se odehrává ve velmi vzdálené budoucnosti a je situován do celé sluneční soustavy. Vaším hrdinou, kterého ovládáte je bojovník Tenno. Bojovníků je několik druhů a liší se od sebe svým oblekem a schopnostmi. Tito bojovníci byly dlouhou dobu udržování v umělém spánku a nyní jsou probuzeni, aby zachránili svět před ničivou válkou mimozemské civilizace.

Ovládání bojovníka probíhá z pohledu třetí osoby a není nijak obtížné. Je pouze nutné si zvyknout na boj, střelbu a manévry z pohledu třetí osoby. Pro boj máte k dispozici několik druhů zbraní, střelné a chladné. Bojovník může mít u sebe jednu primární, sekundární a chladnou zbraň. Mezi střelné patří různé pistole, samopal nebo luk. V chladných zbraních je pak kopí či různé druhy nožů a šipek.

Vaší další výhodou je váš oblek, díky kterému můžete využívat různé schopnosti, jako je elektřina nebo telekineze. Jak zbraně, tak i oblek můžete vylepšovat. Součástky pro vylepšení a energetické články získáváte z nepřátelských mrtvol. Některé články však nemusí být kompatibilní s úrovní vaší postavy. Budete si tak muset počkat.

Ve hře jsou dvě měny, kterými můžete platit nové vybavení či vylepšení. Kredity, které získáváte běžným hraním a platina, kterou získáte pouze za reálné peníze. Nemusíte je však kupovat, protože za platinu pořídíte prakticky jen „exkluzivní zbraně“, bez kterých byste se i obešli. Hráči, kteří tak nakupují platinu, nejsou v žádné extra výhodě.

Pokud máte o hru zájem, můžete ji zdarma stahovat na steam – Warframe.

 

 Systémové požadavky

 

Minimální
Operační systém  Windows XP SP 3 a lepší
Procesor  Intel Core 2 Duo e6400 or AMD Athlon x64 4000+ 
Paměť RAM  2 GB
Místo na disku  10 GB 
Grafická karta  Nvidia GeForce 8600 GT or ATI Radeon HD 3600 
Direct X  9.0c

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 10. 12. 2014   |   Zobrazeno: 4898x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.