Vtipná zvířecí videa – Kočky poprvé

Kočky, pro jednoho vrchol žebříčku všech mazlíčků, pro druhého jen drzé a zlé alternativy k věrným a hodným pejskům. Pro každého jsou ale zdrojem zábavy, protože vyvádějí všelijaké šílenosti, kterých není žádný jiný mazlíček schopen. Dnes tu pro vás máme 5 videí, která to spolehlivě dokazují, což dokazuje upřímný smích každého, kdo s nimi přišel do styku.

Superkočky

V tomhle videu najdeš esenci toho, proč jsou kočky nenahraditelnými komedianty na celém Youtubu. Skáčou, padají, útočí i bojí se, tak jak to dovedou jen ony. Video je poměrně dlouhé a naplněné krátkými klipy, mezi kterými nenajdete jediný „marný“. Nejlepší kočičí video na Youtube a rozhodně jedno z těch, které musíš vidét.

A zase superkočky

Pokračování „supercats“ se povedlo. Není sice tak famózní jako jednička, ale stále vyčnívá nad ostatními podobnými sestřihy kočičího šílenství.

Otravné, nebo starostlivé?

A jdeme na tematická videa. To první je o kočkách, které vás nenechají spát. Suplují funkci budíku, takže doufáme, že umějí hodiny a neotravují, kdykoliv se jim zlíbí. Co se týče samotného aktu buzení, kočka je poměrně ohleduplná a nechá svého člověka probouzet se pomalu. Otázkou sice je, jestli to kočka dělá, protože chce svého otroka donutit, aby jí otevřel novou konzervu s jídlem, nebo jí jde čistě o to, aby její otrok nezahálel, ale každopádně je při tom roztomilá a vtipná.

Hop a je tu…kočka

Skákání je pro kočky snadné a přirozené. Jsou v tom opravdu výborné, ale i ony občas udělají nějakou chybu. Jakkoliv jim nepřejeme nic špatného, na videu to pak vypadá opravdu skvěle, takže tahle kompilace je sestavená jen z koček, jejichž skoky se buď hodně povedly, nebo naopak značně zvrtly.

Ochránkyně rodiny

Kočky nejsou známé pro svou oddanost, ale když už jednu velmi loajální kočku najdeš, nesnaž se ublížit nikomu z její rodiny. Jsou to totiž agresivní a velmi nebezpečná zvířata, s odvahou deseti štěkajících rotvajlerů. Ostatně to vědí i psi, kteří si s kočkami většinou nevědí rady a při provokování dostanou pár facek a odplazí se pryč. Tohle video ukazuje odvážnou a oddanou kočku, která s jedním psiskem pořádně vyběhla.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 04. 06. 2014   |   Zobrazeno: 24530x

Témata článku:Videa a obrázky

Komentáře

suri02VIP(Milujeme koně)

Super videa. Miluju když kočky dělají tyhle blbinky. Chudák dítě, ta rána byla ošklivá. Kdyby nebylo té kočky, která mu zachránila život, nevím co by se stalo.

+ +5 -
suri02

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.