Velká vánoční soutěž

 

like
 

soutěž o XBOX

Soutěž ukončena!!!

Raketka se již roky snaží být dobrým zdrojem vaší zábavy. Snaží se být místem, kde vždy naleznete odpočinek od každodenních povinností, své kamarády a v neposlední řadě také podporu, ať už v jakékoliv formě. Každý den vám přinášíme nové hry, diskutujeme s Vámi na fóru a chatu, organizujeme soutěže a přidáváme nové funkce. Za poslední dobu jsme vám tak přinesli hru o odznaky a medaile, sociální funkce jako jsou zprávy a přátelé a mnoho dalšího. Všechno má však i svou stinnou stránku.

Provozovat takový web a neustále něco vymýšlet je velmi náročné, ať už finačně, tak časově. Poslední dobou jsme hledali zdroje, jež by nám umožnili neustále Raketku zlepšovat a být tu ještě dlouho s Vámi. Asi před týdnem se na nás konečně usmálo štěstí. Alespoň jsme si to zprvu mysleli. Nalezli jsme totiž mapu k pokladu, jež by zajistila bezpečný chod Raketky na dlouhé roky dopředu. Bohužel je však cesta k pokladu prošpikována složitými úkoly, které jsme nebyli schopni vyřešit. Chybí nám totiž to správné hráčské srdce.

Takové srdce, které máte právě vy! Tímto vás tedy žádáme o pomoc. Ve svém profilu na tomto odkazu (musíte být registrovaní a přihlášení) naleznete mapu s 20 pozicemi označenými čísly. Na každém tomto místě musíte splnit úkol, jež Vám prozradí směr vaší další cesty. My zatím jen víme, že první pozice na mapě bude zpřístupněna ve čtvrtek 15.11. v 18:00. V tento čas stačí kliknout na vyznačené místo na mapě, tady splnit úkol a zapamatovat si indicie vedoucí k dalšímu bodu.

 

Čím více se vás do hry zapojí, tím lépe! A abychom vás odměnili za vaše snažení, rozdělili jsme toto dobrodružství do 2 kategorií a připravili jsme pro vás řadu cen:

  1. První 4 hráči, kteří budou mít všech 20 úkolů a nejvíc bodů dostanou tyto hodnotné ceny: XBOX Kinect, XBOX Black 4GB, 2 konzole HeeHa 300. 1 bod získá každý úspěšný řešitel daného úkolu. Prvních 30 úspěšných řešitelů získá navíc bonusové body. Body se rozdělují takto:  50, 39, 32, 28, 27, 26, 25, ...Soutež končí 2.12. v neděli. Poslední 3 úkoly budou spojené.
  2. Všichni hráči kteří splní alespoň prvních 5 úkolů budou zažazení do soutěže o ceny, budou 4 vítezové a odnesou si tyto ceny: XBOX Kinect, XBOX Black 4GB, 2 konzole HeeHa 300. Výherce náhodně vylosujeme 9.12.2012, takže mají šancí všichni!

Na všechny, kteří dokončí všech 20 úkolů, čeká v cíli milé překvapení.

 

Ceny

 

Jak začít hrát?

 

Vítězové:

1. část - vítězové s nejvíce body:

Hackis - 404 bodů 

MartyDzeksons - 383 bodů 

medvidek33 - 366 bodů - 

EidamCzerny - 357 bodů

 

2. část - vítězové:

1. - 5673 - Market - XBOX Kinect 

2. - 1496 - tom - XBOX 

3. - 10518 - petrzilaGenius Heeha 300

4. - 5438 - makahi - Genius Heeha 300  

Protože se nám někteří vítězové neozvali, dnes 17.12. jsme zvolili další vítěze:

2. - 4944 - Rexxan - XBOX 

3. - 1076 - jagrtaGenius Heeha 300

 

Pokud jsi zaregistrovaný, můžeš začít hrát ZDE. 

 

Obrázek mapy, kterou najde každý ve svém profilu:

náhled

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 13. 11. 2012   |   Zobrazeno: 129171x

Komentáře

mojaa odhlášená

no škoda ale lepší by bylo kdyby vyhráli všichni 50 mincí a 3300 zkušeností co ostatní na to

+ +12 -

AldaVIP(Aldova testovací)

Spin_: však já bych rád dal ceny těm co tady jsou delší dobu ale náhodné losování je náhodné :(, v další soutěži se zaměříme i na ty stálé uživatele :)

+ +5 -
Alda

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.