Průvodce pro začátečníky

Vytvoř si účet na raketce a využij všechny jeho výhody. Následující odstavce ti prozradí, jak na to.

Prozkoumejte svůj herní profil

Pokud si úspěšně zaregistrovaný (provést registraci), můžeš se do svého profilu dostat kliknutím na ikonku modrého panáčka v pravém horním rohu stránky. Na levé straně se ti objeví menu profilu, kde najdeš všechny potřebné funkce.

Úprava profilu

Svůj herní profil si můžeš kdykoliv upravit kliknutím na žluté tlačítko Upravit. Máš možnost změnit si zde heslo i profilovou fotku. Když si nevybereš z naší nabídky obrázků, můžeš si nahrát vlastní fotku ze svého počítače. Stačí kliknout na tlačítko „Vybrat soubor“ a z vlastních uložených fotek si najít tu správnou.

Zprávy

Raketka má také super funkci, díky které můžeš jakémukoliv hráči na Raketce napsat zprávu tak, aby ji nikdo jiný neviděl. Stačí kdekoliv na webu kliknout na jeho přezdívku. Tím se dostaneš do jeho profilu. Tady stačí už jen stisknout vpravo modré tlačítko Poslat zprávu. Pokud si jeho přezdívku pamatuješ nebo si chceš přečíst zprávy, které poslal někdo tobě, stačí kliknout na Zprávy ve tvém profilu nebo na modrou ikonku obálky vpravo nahoře na stránce.

Přátelé

Pokud si najdeš na Raketce nové kamarády a budeš s nimi chtít sdílet svou aktivitu, snadno si je také můžeš přidat do přátel. Tlačítko s touto funkcí uvidíš na jeho profilu nad možností poslání zprávy. Na stejném místě pak můžeš kohokoliv ze svých přátel zase odejmout. Seznam všech svých prátel najdeš v profilu pod položkou Prátelé.

Hraj naplno své oblíbené hry

Máš na Raketce své oblíbené hry a chceš si jejich hraní užít opravdu naplno? Zkus následující vychytané funkce.

Oblíbené hry

Hru, která se ti zalíbí, už nikdy nemusíš hledat. Stačí, když si ji uložíš do svých oblíbených. Stačí u konkrétní hry při jejím spuštění kliknout na inkonku hvězdičky. Pak už ji vždy najdeš ve svém herním profilu pod odkazem Oblíbené hry. Ještě blíž máš své oblíbené hry pokud jsi na hlavní stránce Raketky. Tady stačí kliknout na záložku se stejnou ikonkou hvězdičky, jako si využil pro označení oblíbené hry.

Zvětši si hru na celou obrazovku

Aby sis užil naplno hru, kterou máš rád, je pro Raketku nejdůležitější. Proto pro tebe připravila funkci zvětšení hry na celou obrazovku. Stačí když klikneš u hry na první tlačítko, kde jsou vyobrazeny čtyři šipky, a hra se ti automaticky zvětši. Nic tě tak při hraní nebude rušit. Když pak klikneš mimo hru, vše se vrátí do původního stavu.

Stažení hry do počítače

Máš svou oblíbenou hru, kterou by sis chtěl zahrát i bez připojení k internetu? Pak u hry klikni na třetí tlačítko, kde je obrazovka se šipkou a stáhni si ji do svého počítače.

Pošli hru kamarádovi

Pokud se ti nějaká hra líbí a chceš ji doporučit i svému kamarádovi, stiskni u hry tlačítko s obálkou, napiš zprávu a odešli. Kamarád dostane tvoji pozvánku na hru a po kliknutí na odkaz může ihned začít hrát.

 

Získávej zkušenosti a vynikni nad ostatními

Kromě hraní her se na Raketce můžeš zabavit i spoustou dalších skvělých funkcí. Díky nim můžeš soupeřit s ostatními hráči a užít si přitom spoustu legrace.

Hry na skóre

Pokud patříš mezi soutěživé typy, je pro tebe na Raketce připraveno opravdu hodně her na skóre. Jejich hraním se můžeš dostat do tabulky nejlepších. Všechny své výsledky pak najdeš v přehledné tabulce pod odkazem Nejlepší skóre. Podobně můžeš využívat i her o medaile. Získané medaile pak najdeš v profilu pod položkou Získaná ocečení v záložce medaile.

Velká hra na Raketce

Hraním her na skóre a medaile, ale i celou svou činností na Raketce se zapojuješ do Velké hry na Raketce, která ti zpestří hraní. Za svou aktivitu totiž získáváš zkušenosti a mince. Zkušenosti ti zajistí lepší hodnost a posouvají tě mezi nejlepší hráče, jejichž žebříček najdeš v Síni slávy. Za mince si pak můžeš v obchodě kupovat nejrůznější bonusové věci do svého profilu. Více o tom, kde a jak můžeš získávat zkušenosti se dočteš zde.

V.I.P. účet

VIP účet ti přinese několik vylepšení, které ostatní nemají. Budeš mít zvýrazněné jméno a uvidíš, kdo komu dal plusko u komentáře. Také můžeš hodnotit komentáře mínuskem (-). Soutěžní víkendová hra se ti zobrazí o den dříve. Kolem štěstí můžeš točit 1x za 8h (normálně 1x12h). VIP účet si můžeš koupit v obchodě za získané mince, stojí 3500 mincí.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 26. 11. 2012   |   Zobrazeno: 12716x