Pán hradu

Staňte se králem a nejvyšším velitelem v české online strategii Pán Hradu. Na trhu je opravdová spousta online her, které se pyšní svojí kvalitou a hratelností. Tato „onlajnovka“ je velmi neobvyklá v tom, že umožňuje hráči pohyb a boj svých jednotek přímo po herní mapě! Stačí se pouze zaregistrovat a zvolit si jméno, vyberete server, světovou stranu a můžete začít hrát. Objevíte se na mapě, kde před vámi stojí hrad nebo spíš polorozpadlé panství, které jste zdědili po svém zesnulém otci. Nebudeme vám nic nalhávat, je zde potřeba hodně práce, ale žádný strach, celou dobu vás bude provázet váš věrný rádce, který vás zasvětí.

Na začátku hry dostanete hrdinu, který je nejsilnější z vaší družiny. Tato postava když se pustí do boje, tak je to opravdové zvěrstvo. Každá jednotka má omezenou energii, která vám umožňuje pohyb po herní mapě. Energie slouží pouze k pohybu a boji. Energie se vám po kouskách dobíjí po 10 minutách. Když je váš hrdina zabit, tak se oživí po 24 hodinách. Hra vám také nabídne obrovský technologický rozvoj hradu a jednotek. Ve hře můžete najít i spousty artefaktů, které zvyšují atributy vašeho hrdiny a vojáků. Každou minutu přibývá hráči zlato a suroviny, za které potom můžete stavět nové stavby nebo verbovat vojáky. Množství výnosu záleží na počtu budov a na jakém levelu jsou nebo kolik máte kolonizovaných vesnic.

Ekonomika je založená na 5 elementech a to je zlato, jídlo, dřevo, kámen a železo. Když stavíte obydlí pro poddané, je důležité ho řádně zásobovat vodou ze studny. Také se můžete těšit na velké a strhující bitvy! Staňte se členem klanu a dobývejte společně území nebo se aktivně účastněte bitev. Tato hra je opravdu je určitě velmi zajímavou a propracovanou hrou, která dává hráči nové možnosti a hra zároveň i jiný přístup k hráči. Hra je náročná na čas a vyžaduje neustálou pozornost, která některé hráče může i odradit. Hra má také klade velké limity pro výstavbu budov, takže je dobré si to dobře předem naplánovat. Také se můžete těšit na skvělé zvuky a české hlášky!

 

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 14. 08. 2013   |   Zobrazeno: 10782x