Nejlepší módy pro Minecraft

Minecraft je skvělý takový, jaký je, ale s tím se někteří nechtějí spokojit. Nejšikovnější hráči Minecraftu tak vytvářejí módy, které hru opravují, nebo do ní přidávají vychytávky, které v ní trochu chybí. Je libo magie, nová zvířata, nebo zajímavější počasí? A co takhle rentgenový zrak, který ti pořádně ulehčí hledání vzácných surovin?

Nejprve se však podíváme na to, jak si módy do Minecraftu snadno nainstalovat. Protože to není vždycky úplně nejjednodušší, rozhodli jsme se to vyřešit formou ukradnutí videa :) od šikovného letsplayera DustElite, kterému tímto děkujeme:

Čarovný Minecraft

Čarovný Minecraft je projektem českých letsplayerů, kteří se rozhodli vytvořit unikátní herní zážitek tím, že vybrali skupinu módů, která je baví hrát, a smíchali je do jednoho velkého modpacku. Díky tomu si můžeš zahrát Minecraft plný roztodivných předmětů, nepřátel i zvířat, na která rozhodně v obyčejné verzi nenarazíš. Úprav je tak šílené množství, že je zde nemáme šanci vypsat, takže tě jen odkážeme na stránky, ze kterých si můžeš Čarovný Minecraft stáhnout.

Stáhni si Čarovný Minecraft


Optifine

Zcela zásadním módem je Optifine, který dělá dvě věci – Minecraft díky němu vypadá lépe a/nebo chodí plynuleji. Obojí potřebuje Minecraft jako sůl a díky Optifine si může zahrát i ten, komu by se jinak hra nesnesitelně sekala.

Stáhni si Optifine


Xray

Trochu cheat, ale proti gustu… Xray ti propůjčuje extrémní rentgenové vidění, že ti ho bude závidět i Superman. Bohužel ho však nelze použít na skenování vrstev oblečení (což by stejně v Minecraftu k ničemu dobrému nebylo), ale na hledání surovin. Když hledáš diamant, nebo obsidián, už nepůjdeš naslepo, ale na jistotu. Podle nás trochu nuda, ale když tě na Minecraftu baví třeba jiná část, tak si takhle můžeš těžbu rozhodně zpříjemnit.

Stáhni si Xray


Mo' Creatures

Svět Minecraftu je sice obydlen mnoha kusy zvířat, ale časem tě ze stále se střídajících prasat, kuřat a krav asi klepne. Prostě to chce větší rozmanitost, což Mo Creatures zajistí více než spolehlivě. Entové, golemové, medvídci mývalové, wyverny, krabové, mamuti…a je toho samozřejmě ještě mnohem víc. A to není všechno, mód přidává i užitečné craftovatelné nástroje, jako jsou sedla, nebo přenosné truhly. Každé zvíře má speciálně nastavené chování, aby nejenom dobře vypadalo a hru zpestřovalo, ale aby i fungovalo v rámci hry trochu smysluplně.

Stáhni si Mo Creatures


Weather & Tornadoes

Počasí v Minecraftu je, ale tím to hasne. Není nijak zajímavé a po čase ztratí i na své atmosféričnosti. Ne tak s Weather & Tornadoes. Díky tomuto módu budeš muset s počasím počítat. Mocná tornáda a hurikány dokážou nadělat paseku i na povrchu světa, takže si dávej pozor, z čeho máš postavené svoje obydlí.

Stáhni si Weather & Tornadoes


WizardCraft

WizardCraft je bohužel už nevyvíjeným módem, který je naposledy přizpůsoben pro Minecraft ve verzi 1.2.5. Jde ale o skvělý mód, který do hry přidává kouzla. Každá z osmi kategorií obsahuje 4 kouzla, od základního po „Epic“, kam patří třeba ohnivé Inferno, nebo vodní Tsunami.

Stáhni si WizardCraft


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 04. 06. 2014   |   Zobrazeno: 86485x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.