Nejlepší módy pro Farming Simulator 15

Už nějakou dobu je venku poslední díl skvělého simulátoru Farming Simulator 15. Prakticky ihned po jeho vydání se začlo tvořit mnoho skvělých módů, doplňků a strojů, které vám nabídneme ke stažení. Samozřejmě si ukážeme jak módy dostat do hry.

Kluci ze studia Giants si z předchozích dílů uvědomují, jak důležité módy pro jejich hru jsou. Proto se snaží vyjít všem vstříc a instalaci udělat co nejvíce jednoduchou. Je to podobné, jako u předchozího dílu hry. Módy s EXE příponou jednoduše nainstalujete. Módy, které končí příponou ZIP pak nahrajete do složky.

Máme tu 4 menší vychytávky a drobnosti, které však hráči hru usnadní, zpříjemní a samozřejmě vylepší.

Fast switcher

Tento mód vám umožní rychlé přepínání mezi stroji, což vám přidá mnoho času. Ve hře pak stačí mačkat kombinaci kláves CTRL + SHIFT + číslice. Číslice mačkáte od 1 až do 0.

Mód můžete stahovat zde – Fast switcher

HUD Hider

Ruší vás ve hraní váš HUD displej nebo se jen chcete pokochat? Tento mód vám skryje veškeré informace HUD displeje. Jsou to vlastně informace, které máte na obrazovce, mapa, hodiny apod. Mód můžete vypnout nebo zapnout pomocí kombinace ALT + H.

Mód můžete stahovat zde – HUD Hider

Time acceleration

Nainstalujte si toto vylepšení a ve hře následně zmáčkněte CTRL + R a okamžitě se vám zrychlí herní čas.

Mód můžete stahovat zde – Time acceleration

Money Cheat Mod

Můžete znám z předchozího dílu. Chybí vám peníze? Doplňte si je. Po instalaci stačí ve hře stisknout klávesu F11 a získáte 100 000 Euro. Pokud zmáčknete klávesu F12, tak o stejnou částku přijdete.

Mód můžete stahovat zde – Money Cheat Mod

Máte oblíbené stroje, které byste chtěli ve hře, ale nejsou tam? Nabízíme několik strojů, které si můžete stáhnout a vyzkoušet si je.

New Holland CR 1090

Pekelný stroj mezi kombajny! Má žlutočernou barvu a obrovskou prosklenou kabinu, ze které je krásný výhled. Při svém výkonu 600 koní sklidí opravdu všechno. V balíčku najdete i další krásné stroje.

Stroj si můžete stáhnout zde - New Holland CR 1090

Kuhn Sitera 3000

Stroj, který se může pochlubit výkonem 600 koní a cenou 13 000 Euro. Pochází přímo od tvůrců hry a instaluje se jako mód.

Stroj si můžete stáhnout zde - Kuhn Sitera 3000

Deutz AgroStar 6.61

Nadčasový model traktoru, který pochází z 90. let. Má lichoběžníkové tvary a pravidelný hranatý design. Normálně má zelenou barvu, ve hře je však kompletně černý.

Stroj si můžete stáhnout zde - Deutz AgroStar 6.61

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 05. 12. 2014   |   Zobrazeno: 19234x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.