Nejlepší hry na tablet a mobil (2. díl)

V prvním díle článku o hrách na tablet, jsme si již nějaké top hry ukázali. Čas však neúprosně letí a na světě jsou další skvělé tituly. Jelikož je těch her tolik, nebude tohle poslední díl, ale budeme se setkávat pravidelněji. Hry na tablety a mobily se totiž dají rozdělit do mnoho skupin. Máme free hry a placené hry, pak jsou hry, které můžete hrát offline a hry, které si bez netu nezahrajete. Dnes se podívám na hry zdarma, které vás uchvátí grafikou, příběhem a hratelností. Většinu z nich si navíc budete moci zahrát offline, což je výhoda pro ty, co nemají po ruce neustále internet.

 

World of Tanks: Blitz

První hra, kteoru si představíme je světoznáma pecka v oblasti tankových bitev. Nejeden z vás ji jistě hrál na PC a již nějakou dobu ji máte možnost hrát i na tabletech. Mobilní verze má velmi pěknou grafiku a ne všechny zařízení ji musí zvládnout. Samotná hra je velmi podobná PC verzi. Tanky jsou rozděleny podle národností a následně do vývojových stromů podle specializace. Jediná specializace, která tu chybí je dělostřelectvo. Tanky zkoumáte pomocí zkušenostních bodů a nakupujete za získané peníze. Můžete také plnit pravidelné mise. Hra je pouze online, takže bez netu si ji nezahrajete.

Stáhni si WoT Blitz zdarma

Mortal Kombat X

Letos na mobilní zařízení přišla další pecka z PC. Mortal Kombat je klasika, kteoru zná snad každý. Tento díl však posunul bojovou pařbu o něco dále. Výhodou hry je, že nabízí single player, takže si ji zapaříte i bez internetu. Nevýhodu je, že je tak šíleně propracovaná, že vám sežere baterku ani ne za hodinu hraní a to byla testována na jednom z nejvýkonějších tabletů na trhu. Ve svém týmu máte tři bojovníky, kteří získávají xp a s každou úrovní lepší vlasnosti. V týmu můžete mít základní bojovníky nebo hrdiny, jako je SubZero, Scorpion, Jax, Soňa nebo Johnny Cage. Každá postava má navíc speciální abilitu, která se v boji nabije a můžete ji použít. Postavy můžete také vybavit různýmu předměty. Hlavní doménou jsou však fatality, které jsou opravdu brutální a velmi kreativní.

Stáhni si Mortal Kombat X zdarma

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Blizzard umí vytvořit báječné hry za každého počasí. Hru můžeme bez problému zařadit k titulům jako Magic nebo Ascension. Ve hře máte na výběr 9 hrdinů, Mága, Šamana, Léčitele, Lovce a mnoho dalších. K nim následně máte základní balík karet. S každou hrou hrdina získává zkušenosti a úrovně. Díky tomu si můžete odemknout zbylé karty. Balík můžete následně upravovat. Některé karty můžete zničit a získat z nich manu, za kterou můžete vyrobit karty nové. Z herních režimů si pak můžete vybrat online proti jiným hráčům, single nebo arény. Hra nabízí také každodení výzvy, za které získáte zlato na nákup nových karet.

Stáhni si Hearthstone zdarma

Fifa 2015: Ultimate Team

Na své si přijdou i milovníci fotbalu a manažeři, protože krom běhání po hřišti, si musíte spravovat vlastní tým, podepisovat kontrakty a tak dále. Hra nabídne mnoho různých turnajů i šampionátů. Než se dostanete do hry, tak je dobré nechat se vést tutorialem, otevřít si všechny balíky hráčů a doplňků, co dostanete. Projděte si nabídku vašeho týmu a snažte se poslat do sestavy nejlepší hráče. Samotnou sestavu pak můžete měnit tak, aby si hráči nejlépe seděli. Jakmile budete mít svůj tým sestaven, vyberete si režim zápasů a hurá do hry! V nastavení si také můžete navolit obtížnost protihráče a ovládání.

Stáhni si Fifa 15 zdarma

SimCity Buildit

Jako poslední tu máme parádní budovatelskou strategii. Není to samozřejmě jediná hra svého žánru, přišla nám však jako nezjábavnější a nejlépe zpracovaná. Není nijak složitá, je poměrně jednoduchá a navíc ji můžete hrát i offline, jenom nebudete moci prodávat zboží, což však není nutné. Na začátku hry dostanete pozemek, u kterého jsou budovy, které můžete využívat postupně podle vaší populace. Krátký tutorial vám ukáže, které budovy a infrastrukturu postavit do začátku a pak je to ve vaší režii. S tím, jak se vaše populace rozrůstá, tak budete potřebovat mnohem více služeb. Na patřičný počet rezidenčních budova musíte mít dostatek vody, elektřiny, odpadů, hasičů, policie apod Jakmile bude něčeho nedostatek, vaše obyvatelstvo bude nespokojené a tvrdě to poznáte na daních. 

Stáhni si SimCity zdarma

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 28. 05. 2015   |   Zobrazeno: 35259x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.