Nápověda: Jak sbírat Eggies?

Co nebo kdo jsou Eggies?

Eggies jsou příšerky, které k nám přiletěli z vesmíru, aby se seznámily s naší planetou. Aby se dobře přizpůsobily, vzhledem napodobují některá pozemská zvířata. Na rozdíl od zvířat, která znáš, se ale Eggies líhnou z vajíček a sami si pak i nadále šišatý vajíčkový tvar zachovávají. Je jen na tobě, kolika z Eggies pomůžeš se na naší planetě vyvinout.

Jak se starat o vajíčko?

Správná péče udrží vajíčko zdravé, až do vylíhnutí. Musíš ho proto krmit, umývat a hrát s ním hry. Co vajíčko potřebuje, označují tři stupnice dole na obrázku a skvrny na vajíčku.

  1. Červená stupnice – Označuje zdraví, pokud je plná, vajíčko je zdravé. Pokud není plná, je třeba vajíčko vyléčit přetáhnutím injekce.
  2. Zelená stupnice – Označuje, jaký má vajíčko hlad. Pokud má vajíčko hlad, přetáhni mu do pusy pizzu.
  3. Žlutá stupnice – Ukazuje, jak je vajíčko spokojené. Doplnit spokojenost můžeš tím, že si s vajíčkem zahraješ různé hry, které se skrývají pod tlačítkem s ovladačem.
  4. Skvrny na vajíčku – Skvrny označují, že je vajíčko špinavé a potřebuje umýt. Stačí, když vajíčko budeš potírat mycí houbou, dokud skvrny nezmizí.

Jak koupím nové vajíčko?

Koupit nové vajíčko můžeš, pouze když se zrovna o žádné nestaráš. Až se ti vylíhne aktuální Eggie můžeš si koupit jakékoliv vajíčko, na které ti budou stačit diamanty, kterými se za vajíčka platí.

Jak získám diamanty?

Diamanty slouží jako platidlo za nová vajíčka. Můžeš je získat několika různými způsoby:

  1. Sbíráním pokladů na webu – Různé na webu se čas od času objeví poklad, když na něj klikneš, může se v něm skrývat jeden až čtyři diamanty.
  2. Hraní her s vajíčkem – Pokud budeš vajíčko dostatečně rozveselovat a hrát s ním hry, můžeš za to získat až 10 diamantů každý den.
  3. Vychování Eggies – Za každého vychovaného Eggie získáš příslušný počet diamantů, podle toho, jak kvalitní byla péče o něj.
 

Na co je album?

V albu najdeš všechny Eggies, které jsi už vychoval. Postupně tady budou přibývat, a je jen na tobě, kdy se ti podaří získat všechny.

U každého Eggie, které ho tu máš, si můžeš kliknutím zobrazit informace. Uvidíš jeho jméno, krátký popis, datum vypěstování a hlavně míru péče, kterou si svému Eggie věnoval, když byl ještě vajíčko. Míra péče určuje i kondici vyspělého Eggie. Pokud si o něj pečoval skvěle, uvidíš v popisu zelený puntík. Jestliže ses mu věnoval tak nějak normálně, tak se zobrazí oranžový. Pokud tvůj Eggie jen tak tak přežil a hodně si ho zanedbával, pak bude vedle něj puntík červený.

Album můžeš také sdílet nebo ukazovat kamarádům, aby věděli, které Eggies se ti již podařilo vychovat.

Eggies na mobilním telefonu

Chceš se starat o roztomilé Eggies i když zrovna nejsi na HPD? Vyzkoušej novou hru, kterou si můžeš stáhnout do svého mobilu nebo tabletu. Můžeš zde upravovat vzhled vajíčka, hrát s ním nejrůznější minihry a užít si skvělou zábavu kdekoliv budeš chtít. Obsah aplikace navíc neustále doplňujeme, můžete se tak těšit na nové místnosti, hry i vzhledy vajíčka.

Více informací o mobilní hře Eggies získáš v tomto článku!

Nebo stahuj hned teď! Eggies můžeš mít v mobilu a tabletu s Androidem, Windows Phone i na iPhonu či iPadu.

Get it on Google Play Get it on AppStore Get it on Windows Phone Store

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 05. 05. 2014   |   Zobrazeno: 18873x