Minecraft hry v prohlížeči

Pro budování není snad lepší hry než je Minecraft. Nevadí oldschool vzhled a grafika, naopak je díky tomu nenáročný na systémové požadavky a rozjedete ho tak i na slabších počítačích. Již jsme si představili mnoho módů či doplňků do samotné hry, kterou však musíte nainstalovat. Dnes si představíme adaptace této hry, které nemusíte instalovat, ale stačí je spustit pohodlně v prohlížeči. Musím dodat, že adaptace jsou to velmi povedené.

Block Story

Je asi nejvíce povedenou adaptací, jelikož zde musíte také craftit předměty a suroviny, které potřebujete pro stavbu nebo těžbu. Také se zde nachází nepřátelé a jiné počítačem ovládané postavy. Můžete plnit mnoho questů a levelovat postavu. Jiné postavy vám také mohou zadat úkoly a můžete získat zkušenosti a předměty. Vypadá to, že hra se neukládá, ovšem když odejdete a vrátíte se, tak vám zůstanou všechny předměty v inventáři.

Hru si můžete zahrát zde – Block Story

Mine Blocks

Tentokrát se grafika hry přenese do 2D prostoru. Nic to však nemění na její skvělé hratelnosti. Možnosti mi je velmi podobná klasickému minecraftu, protože zde budete krom těžby suroviny i vyrábět předměty. Krom pracovních nástrojů budete vyrábět i zbraně, které vám pomohu při obraně před nepřáteli. Postavte si pořádnou pevnost a objevujte rozsáhlý herní svět. 

Hru si můžete zahrát zde - Mine Blocks

Mine Clone

O poznání jednodušší adaptace na minecraft. Již tu nemusíte sbírat suroviny pro výrobu předmětů či jiných surovin. Pro odbourávání kostek stačí jednoduše na ně klikat a mizí. Pro přidání kostek či objektů pak stačí otevřít inventář a vybrat si kostku. Nenarazíte zde již na žádné nepřátele či postavy, jenom na prasátka, ze kterých budete získávat jídlo. Jídlo je tu totiž jediné, co budete k životu potřebovat.

Hru si můžete zahrát zde – Mine Clone

WorldCraft

Chcete pouze stavět a ničím jiným se neobtěžovat? Hra nabídne 3 různé světy a podle světu vypadají i kostky. Ve hře se pak nemusíte starat o nic jiného, než o to, jakou kostku vybrat z inventáře. Stačí jedno kliknutí a můžete odbourat nebo postavit libovolnou kostku. Bohužel hra nenabízí možnost uložení, takže pokud z ní odejdete, přijdete o veškeré vybudované stavby.

Hru si můžete zahrát zde – WorldCraft

Zombie Miner

Je trochu survival hra, protože po uplynutí časového limitu po vás půjdou hladové zombies. Na výběr máte 9 různých kostek, ze kterých můžete vytvořit pevnost, v které se opevníte a budete se snažit vydržet co nejdelší dobu. Jedna z kostek je i láva, která zabíjí zombies. Dávejte si však pozor, protože může ublížit i vám.

Hru si můžete zahrát zde – Zombie Miner

Skincraft

Máme za sebou 5 skvělých her, které se nejvíce podobají Minecraftu a můžete v nich budovat do nekonečna. Ještě se podíváme na menší doplněk, který ocení především hráči klasického Minecraftu pro PC. Jedná se o hru Scincraft a můžete si vní vytvořit vlastní skin pro panáčka ve hře. Skin následně uložíte a nahrajete do složky Minecraftu. Podrobný návod najdete v popisku u hry.

Skin můžete vytvářet zde – Skincraft

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 09. 10. 2014   |   Zobrazeno: 31145x

Témata článku:Hry

Komentáře

mila08

hustiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

+ +0 -
mila08

andreas2006

já si mislím že world craft je ta největší blbost na celím světě a ta hnusná grafika lepší je normální minecraft a navíc když hraju world craft a stojím na kraji blocku tak žuchnu dolů a když stojím v minecraftu na 1 blocku tak nažucnu smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl je tu nejhořší hra

+ +3 -
andreas2006

tomista

andreas2006: nemyslím si je to fakt hezká grafika a dobrý nápad na 2D minecraft a navíc je to realní by když stojíme pulkou nohou na terase na 70 procent spadneme skus si vytvořit lepší hru a nauč se psát myslím

+ +0 -
tomista

polikop(Whovian)

kromě originalniho (prvního) je ostatní autoři ohudilí o grafiku a princip hry takže nedoporučuje žadný kromně originalniho (prvního)smajlsmajlsmajl

+ +2 -
polikop

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.