Hra Zachraň šneka 2 – zdarma pro Android, iOS i WP

České studio Alda Games se po dvou letech odhodlalo vytvořit pokračování svého prvního titulu a světlo světa tak spatřila hra Zachraň šneka 2. Název je všeříkající, opravdu tu jde jen o to zachránit šneka před hrozivou smrtí.

Jde o hratelností jednoduchou, ale obtížností nemálo náročnou mobilní logickou hru, ve které hráč vytváří šnekovi úkryt před nebezpečím, případně ho do takového úkrytu transportuje postrčením – šneka lze totiž ovládat jen nepřímo. Jednoduše je potřeba na něj něco hodit, abyste od odpinkli tam, kam je třeba. Hra tedy vsází na promakanou fyziku, která je podpořená i hezkou grafikou a na Androidu i povedenými vibračními efekty.

 

Skvělý trailer na Zachraň šneka 2

Hra je k dispozici zcela zdarma, zatím na iOS a Androidu. Právě na platformě od Googlu si hráči mohou užít i tematický hokejový skin pro šneka a lednímu hokeji zaslíbenou ikonku, která jednoduše znamená, že vývojáře baví hokej a domácí mistrovství světa chtěli vzdát nějaký hold. :-) A pokud byste chtěli jejich snaze a skvělé hře vzdát hold vy, můžete si ji stáhnout a pak ji i ohodnotit na svém mobilu nebo tabletu.

Odkaz na Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aldagames.savethesnailtwo

Odkaz na iOS: https://itunes.apple.com/us/app/save-the-snail-2/id963716623

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 30. 04. 2015   |   Zobrazeno: 4891x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.