Hra Robocraft

Prostředí této hry je jedna velká stavebnice. Samozřejmě co se týče strojů, mapy a garáž jsou již přednastavené. Nicméně stroje jsou to hlavní. Půjde zde totiž o bitvy, tak jako znáte třeba hru World of Tanks, s tím rozdílem, že vaše stroje si budete vlastnoručně stavět a to naprosto bez zábran. 

Jakmile si hru zdarma stáhnete a spustíte v garáži, vám bude stát celkem futuristické vozítko. Ve vaší garáži se fantazii meze nekladou, pouze ty, za které nakupujete vybavení a stavební materiál pro vaše vozítko. K dispozici budete mít různé kostky z různých materiálů. Hodí se hlavně pro stavbu konstrukce. Dále budete mít k dispozici různé pohyblivé součásti, pásy, kola, motory apod. Díky těmto součástkám tak můžete stavět vozidla, tanky, letadla či jiné bitevní stroje. Hlavní je i výzbroj, kterou pak na stroj umístíte. Nabídka materiálů a výzbroje je velmi široká a sestává se z technologického stromu. Při stavbě svého stroje si dávejte také pozor na to, že ve hře fungují fyzikální zákony, jako je gravitace. Hlavní je tedy stabilita stroje.

Co se týče bitev, tak jsou dvě varianty. Buď musíte vystřílet nepřátelskou stranu nebo obsadit všechny body. Mapy jsou velmi rozsáhlé, takže své slovo dostanou i dělostřelecké stroje, které mohou pálit na velké vzdálenosti. Při bitvách je pak krásně vidět propracovanost modelů. Nejenom, že vám při zásahu ubyde ukazatel integrity, přijdete také o nějakou tu součástku, kostičku nebo kolečko. Na konci kola se tak může stát, že z vašeho fajnového stroje zbyde pouze kostra.

Více již není co dodat, hra je stále ve vývoji a tak sem můžete pravidelně dočkat mnoha vylepšení a nových módů. Pokud vás tedy baví stavebnice a kombinace strategických bitev na rozlehlých mapách, můžete hru zdarma stahovat zde - Robocraft Steam

 Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém   Windows 2000/XP/Vista/7   Windows 2000/XP/Vista/7
Procesor  Intel from 3GHz with SSE2 support or equivilent  AMD family   Intel from 3GHz with SSE2 support or  equivilent AMD family 
Paměť RAM  2 GB  4 GB
Místo na disku  1 GB

 1 GB 

Grafická karta  Shader Model 3.0 Compatible GPU, DirectX  9.0c   Shader Model 3.0 Compatible GPU, DirectX  9.0c 
Direct X  9.0c

 

9.0c

 

 


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 26. 01. 2015   |   Zobrazeno: 7475x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.