Hra PlanetSide 2

Intergalaktická F2P střílečka přichází na vaše obrazovky! Vyberte si jednu ze tří válečných stran a hurá do boje! Velkolepá střílečka vás překvapí možnostmi a hlavně rozlehlými bojovými mapami. Mapa bude v této hře velmi důležitá.

Na začátku hry projdete krátkým tutorialem, který vám však mnoho nedá. Naučíte se něco o zbraních a bojových třídách. Také se dozvíte, že můžete používat různé vybavení, jako jsou střílny, děla nebo vozidla. Po mapách se také pohybovat přes různé teleporty.

Jakmile tímto projdete, budete vržení přímo do boje a vůbec nebudete vědět, co se děje. Mapa je tak rozlehlá, že než narazíte na první nepřátele, bude to chvilku trvat nebo ne? Záleží, jak blízko bojišti dostane inženýr váš re-spawn. Pokud vám nebude vyhovovat bojová třída, se kterou jste se narodily, můžete si vybrat jinou. Třeba špiona, který může oslabit nepřítele zevnitř nebo na dálku pomocí odstřelovací pušky. Další možností je těžkooděnec, který sebou táhne těžký kulomet a raketomet, který je účinný proti vozidlům a tankům. Lehká pěchota je zase velmi pohyblivá a může nést jet-pack, díky kterému může ovládat bojiště ze vzduchu. Jako poslední je jednotka s názvem MAX. Je to těžké brnění, takový exoskeleton, který vydrží pořádnou salvu a je těžce vybaven. Může jej však opravit pouze inženýr.

Přidat se můžete na jednu ze tří stran. Modří, tedy New Conglomerate jsou svobodní vojáci, kteří bojují za svoji věc. Někteří jim však rádi říkají teroristi nebo také zrádci. Fialovou barvu nesou Vanu Sovereignty. Jsou to převážně inteligentní technikové, kteří věří, že lidská evoluce může být provázena pouze mimozemskými technologiemi. Na závěr je zde Terran Republic, kteří nesou červenou barvu. Jsou to původní obyvatelé země, kteří vnesli řád do chaosu a nastolili v něm mír.

Záleží jen na vás, na jakou stranu se přidáte. Ať tak, či onak, užijete si parádní pařbu, ve které kulky a lasery lítají kolem jako kapky deště. Hra vám nabídne velmi pěknou grafiku, která je podpořena moderním enginem.

Tuto skvělou pařbu můžete zdarma stahovat na – Steam Planetside 2

 Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém   Windows 7 or later  Windows 7 
Procesor  Core i5-760 or better / AMD Phenom II X4 or better [Quad-core CPU]    Intel i5 processor or higher / AMD Phenom II X6 or higher  
Paměť RAM  4 GB  6 GB
Místo na disku  20 GB

 15 GB 

Grafická karta  nVidia GeForce GTX 260 or better / Radeon HD 4850 or better  nVidia GeForce 540 or higher / AMD HD 6870 or higher 
Direct X  9.0c  11


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 27. 03. 2015   |   Zobrazeno: 5656x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.