Hra Overwatch

Už vás nebaví nudné a nezáživné hry, které se vlastně opakují stále dokola? Hledáte něco nového, napětí, akci a zábavu? Blizzard má řešení! Overwatch je přesně ta pařba, která tu ještě nebyla a proto se nemůže opakovat. Je nabitá akcí, zábavou a hlavně týmovou hrou a taktikou.

Ve hře proti sobě stojí dva týmy po 6 hráčích. Každý hráč si může vybrat libovolného hrdinu, za kterého následně budete hrát. Rozhodně se neupínejte pouze na jednoho hrdinu, protože žádný není univerzální a pro každou mapu je potřeba jiný hrdina. Také musíte volit podle toho, jaké hrdiny mají ostatní hráči. Pro nejlepší taktiku se musíte doplňovat a nebrat si tedy jednotku, která je v týmu již několikrát, ale vás za ni prostě baví hrát. Takhle to naštěstí nefunguje.

Hrdinů je celkem 22, jejich podrobný popis můžete najít zde, a dělí se do 4 bojových skupin. Máme 6 útočných jednotek, 6 obranných jednotek, 5 těžkých jednotek a 5 podpůrných. Podpůrné jednotky mohou přinést do boje bonusy v podobě poškození, obrany nebo uzdravení. Dokonce mohou i oživit padlé jednotky. Útočné jsou jednotky na boj na blízko nebo střelecké, které mají velké poškození. Obranné jednotky, jako je Bastion, které umí bránit pozice nebo se přeměnit v tank či kulomet. Těžké jednotky skvěle vyzbrojeny, mají ničivé poškození a také větší výdrž. Mohou mít štíty, řídit roboty nebo poškodit více nepřátel najednou.

Samotná hra se dělí na tři herní režimy. Assault, ve kterém se útočníci v časovém limitu snaží obsadit nejprve první bod a následně druhý bod na mapě. Obránci se jim v tom samozřejmě snaží všemožně zabránit. Control je další režim, ve kterém se oba týmy přetahují o jeden bod. Vyhrává ten tým, který dosáhne u bodu 100% obsazenosti. Posledním režimem je Escort, kde musí útočníci dostat vozidlo skrze celou mapu v časovém limitu. Tento režim má také úpravu jménem Hybrid, kde musí útočníci nejdříve obsadit bod a následně se jim aktivuje vůz.

Krom velmi dobře zpracované grafiky drží hráče u hry i systém levelování a hlavně bedničky, které vám padají v průběhu hry nebo si je můžete zakoupit. Bedničky však neobsahují nic jiného než speciální vzhled pro postavu nebo její vybavení. To je však také velmi atraktivní stránka hry. Každý hrdina navíc vyžaduje více či méně zkušeností s ovládáním.

Pokud vás hra zaujala, můžete si ji stáhnout zde - Overwatch hrát.

Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém  Intel Core i3 or AMD Phenom X3 8650   Intel Core i5 or AMD Phenom II X3, 2.8 GHz
Procesor   Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940    Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz 
Paměť RAM   4 GB   6 GB
Místo na disku  30 GB

 30 GB

Grafická karta  Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, or Intel HD Graphics 4400    Nvidia GeForce GTX 660 or ATI Radeon HD 7950
Direct X  10  11

Raketka hodnocení: 10/10

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 18. 07. 2016   |   Zobrazeno: 6409x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.