Hra Landwirtschafts-Simulator 2013

Není to již žádná novinka, ale i tak byste tento díl farmářského simulátoru neměli přejít bez povšimnutí. Ano, na scéně je již simulátor 2015, ale pokud jsi projdete předchozí díly, můžete se naučit věci, které se vám v dalším budou hodit. Nehledě na to, že nabízí mnoho doplňkových módů, které můžete stahovat zde - LS 2013.

Farmaření není žádná sranda, jedná se o náročnou práci a hlavně finance, které nejsou jisté, když včas nezasejete nebo se úroda prostě nevydaří. Náklady na vás číhají všude, kam se pohnete. Chcete si odpočinout a najmout dělníka? Okamžitě se vám jeho plat strhne z kreditů. Vozový park a technik a také něco stojí, takže čím více strojů máte, tím více platíte za údržbu. Ruku v ruce s náklady, tak musí jít i výdělky a ty záskíte pouze z úrody. Snažte se zasít a sklidit bez větších prodlev. Rozšiřujte svou farmu o mnoho druhů plodin, ale nemusíte pěstovat pouze plodiny, na vaši famu se vleze i plno hospodářské zvěře.

Co se týče grafické stránky hry, není to špatné, ale taky žádná slává. Ve hře se počítá spíše s rychlostí a hlavně jezdíte se stroji, které za sebou mají další techniku apod. Proto se hodí méně náročná grafika. Dalším aspektem je i menší rozpočet na hru.

Pokud máte o hru zájem, můžete si ji pohodlně a zdarma stáhnout zde Landwirtschafts-Simulator 2013

 Systémové požadavky

 

Minimální
Operační systém  Windows XP/Vista/7
Procesor  AMD/Intel 2.0 Ghz
Paměť RAM  1024 Mb
Místo na disku  2 Gb 
Grafická karta  256Mb video memory, ATI Radeon X1600/GeForce 7600
Direct X  9.0c



zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 05. 12. 2014   |   Zobrazeno: 10052x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.