Hra GTA 5

Nemůžeme psát o peckách v herním světě a přitom vynechat modlu jakou je Grand Theft Auto. Od posledního dílu uplynulo již několik let a za tu dobu se vývojářům z Rockstar Games podařilo splodit další naprosto úchvatný díl.

GTA 5 se podíváme opět do Los Santos, které má představovat Los Angeles. V tomto dílu se bude jednat pouze o LS a jeho rozsáhle okolí s Mount ChiliadBlain County. V příběhu se postupně seznámí tři postavy, z nichž dvě se znají již z dávných dob loupežných přepadení. Franklin je černošský mladík z ghetta, který se snaží všelijak prorazit. Michael je přesný opak, chlapík v letech s rodinkou, který z vladních peněz žije v pěkné vilce s bazénem na dobré adrese. Poslední postavou je Trevor, který je Michaelův starý známý. Trevor je klasický vidlák, který rád zabíjí a mlátí lidi. Vyzná se ve zbraních a také ve výrobě drog a všeho možného. Jakmile se tito tři dají dohromady, věci kolem začnou být velmi špatné.

Herní příběh je velmi rozmanitý a spojuje tři životní příběhy. Střídáte jednotlivé postavy podle potřeby úkolů a misí. Svět vám nabídne vedle hlavních úkolů mnoho vedlejších o kterých můžete, ale i nemusíte vědět. Můžete narazit na chlapíka, kterému ukradnou kolo a rozhodnout se. Když mu nepomůžete, nic se nedejě. Když mu pomůžete a kolo vrátíte, může se vám za pár dní ozvat jako úspěšný podnikatel a dát vám akcie v hodnotě sto tisíc. Los Santos si tak žije vlastním životem, do kterého se můžete zapojit i vy.

Vydělávat peníze si můžete několika způsoby. Plnit úkoly v hlavní dějové línii nebo vedlejší mise. Také můžete obchodovat na burze s akciemi. Jako poslední jsou nemovitosti, ze kterých vám také jde nějaký ten dolar do kapsy. Za získané peníze si pak můžete nakupovat domy, auta, letadla a lodě. Všechny položky navíc najdete přehledně na webových stránkách ve hře, kde si je zakoupíte a budou vám doručeny přímo do garáže.

Velkou parádou je i online režim. Můžete se v něm vytvořit vlastní, tedy 4 postavu. Není to však jednoduché, protože musíte vytvořit i rodokmen s babičkou, dědečkem a rodiči. Vaše postava podle toho také vypadá. V online režimu najdete více aut i zbraní. Můžete závodit s jinými hráči nebo se snimi utkat v přestřelce.

Rozhodně si nenechte tento kousek ujít a stáhněte si jej na – Steam GTA 5

 Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém   Windows XP SP3/Vista/Windows 7/8   Windows 7 64-bit 
Procesor  Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2,40 GHz (4 jádra) / AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 jádra) @ 2,5 GHz     Intel Core i5 3470 @ 3,2 GHz (4 jádra)  /AMD X8 FX-8350 @ 4 GHz (8 jader) 
Paměť RAM  4 GB  8 GB
Místo na disku  65 GB

 65 GB 

Grafická karta  NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)   NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB  
Direct X  11  11


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 27. 04. 2015   |   Zobrazeno: 44459x

Témata článku:Hry

Komentáře

papagay

Dobrý den, rád bych si hru GTA 5 stáhl ale moc se mi nechce věřit že to bude takhle jednoduché.(předem díky.)smajl

+ +0 -
papagay

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.