Hra Farming Simulator 2015

Usedněte za volant silných pracovních strojů a vydejte se do polí či lesů. Máme tu horkou novinku v podobě Farming Simulator 15 nebo také Landwirtschafts Simulator 2015 od společnosti Giant Software.

Giant není žádný nováček a tak díky úspěšnosti předchozích titulů mohla sáhnout po lepších technologiích. Těšit se tak můžete na fotorealistické renderování všech možných strojů a příslušenství. Díky novému enginu dostanou nový kabátek i ostatní objekty a okolí ve hře.  Veškeré stroje jsou navíc originálních značek, takže je se na co těšit!

Hlavní náplní hry stále zůstává obstarávání půdy a hospodaření. Nově se však objeví i mnoho vedlejších činností, mezí které patří například starost o les. Těžba dřeva se supermoderními stroji pak dodává hře zajímavou úroveň. Pevné nervy pak budete potřebovat, jakmile se pojedete projet s traktorem do rozbahněného lesa či pole a neustále budete zapadávat v blátě. Teprve tehdy se ukáží vaše řidičské schopnosti. Hře nechybí ani online mód, ve kterém se můžete o farmu podělit s až 16 hráči. 

Na závěr je důležité zmínit, že hra momentálně není na pultech obchodů a datum vydání je stanoveno na 30. října 2014. Zůstaňte s námi a dozvíte se více. Předobědnat si ji můžete přes Steam - Farming Simulator 15

Stáhněte si také nejlepší módy pro Farming Simulator 15 - zde stahujte.



 

 Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém  Microsoft Windows Vista/Windows 7/Windows 8  Microsoft Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Procesor  2.0 GHz Intel or equal AMD-Processor  2.0 GHz Intel or equal AMD-Processor
Paměť RAM  2 Gb  2 Gb
Místo na disku  3 Gb 

 3 Gb 

Grafická karta  512 Mb of video memory ATI RADEON HD 2600/NVIDIA GEFORCE 8600   512 Mb of video memory ATI RADEON HD 2600/NVIDIA GEFORCE 8600 
Direct X  9.0c  9.0c

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 07. 10. 2014   |   Zobrazeno: 18549x

Témata článku:Hry

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.