Hra Dying Light: The Following

Pokud jste se těšili na pokračování božské survival zombie pařby, tak jste se právě dočkali! Nejde tak o samostatnou hru, takže musíte mít nainstalovaný klasický Dying Light. Ve hře si pak rozjedete novou hru a vyberete The Following.

Vypadá to, že jediná šance na přežití a vakcínu je mimo Harran, na venkově. Oproti městu nebo staré zástavbě je venkov opravdu rozlehlé místo, které má několik kilometrů. Navíc se nemusíte bát, že budete potkávat neustále stejné budovy či objekty. Venkov je velmi propracovaný s nespočtem originálních lokací a obydlených oblastí. Nicméně tak rozsáhlé prostranství by projít pěšky trvalo mnoho hodin. Proto máte k dispozici bugynku, jediné vozidlo široko daleko, které je schopné jezdit i terénem. Díky tomu získáváte i další strom schopností, do kterého získáváte zkušenosti.

Jakmile projdete základními úkoly a získáte vozítko, dozvíte se o skupině děti slunce, kteří jsou tak trochu fanatičtí vyznavači slunce jako boha. Mají však látku, díky které si drží zombíky od těla a jsou tak v bezpečí. Při plnění úkolů se mnohdy setkáte s přisluhovači a nakonec i se samotným vůdcem, těsně ke konci. Nutno dodat, že to bude velmi překvapivý konec!

Každopádně vás čeká dlouhá a nebezpečná cesta k vakcíně. Pokud máte již všechny zkušenostní stromy na plno z předchozí hry, tak můžete vyplňovat schopnosti řidiče a také legendy. Do řidiče získáváte body za řízení bugynky a můžete si tak otevřít speciální zbraně, zbroj nebo UV světla. Co se týče stromu legendy, tam se získávají body bojem. Body se získávají velmi těžce, a čím těžší obtížnost, tím více bodů získáte. V legendě můžete získané body přidělovat do lepšího poškození, výdrže nebo obnovy života. Také si musíte zasloužit důvěru venkovanů a dětí slunce. S každým splněným úkolem se zlepší důvěra ve vás a získáte nové věci.

Můžete tak získat nové oblečení nebo zbraně. Jednou z nových a poměrně důležitých zbraní je kuš, kterou můžete následně vylepšit. Plně vylepšená kuš nebo luk může mít několik druhů střeliva. Kuš je rozhodně mnohem lepší než luk, jak dostřelem, tak silou. Kuš může mít také zaměřovač, díky kterému se přesně trefíte do zombíkovy či banditovy hlavy. Střelivo si navíc můžete vyrábět nebo jej sbírat. Je také nehlučná, a proto je to dokonalá zbraň. Jako další novinky jsou pumpovací brokovnice nebo lepší varianty samopalů či pušek. Také můžete vylepšovat součástky svého auta, které se postupně opotřebují.

Jakmile dokončíte základní příběh hry, můžete si vybrat, jestli hru ukončíte nebo budete pokračovat dále v plnění bočních questů. Také můžete snížit nebo zvýšit obtížnost hry.

Pokud máte o hru zájem, stahovat můžete zde - Steam Dying Light: The Following

Systémové požadavky

 

Minimální Doporučené
Operační systém  Windows® Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8    Windows® 7 (SP1) 64bit / Windows® 8 64bit 
Procesor   Intel® Core™2 Duo/AMD Athlon™ 64 X2 @3GHz, Intel Core i5 @2.4GHz   quad core CPU @3GHz 
Paměť RAM  4 GB  8 GB
Místo na disku  20 GB

 20 GB 

Grafická karta  512 MB VRAM    Radeon 7900 Series / GeForce GTX 670, >2GB VRAM 
Direct X  10  11


Raketka hodnocení: 8/10

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 27. 03. 2016   |   Zobrazeno: 5649x

Témata článku:Hry

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.