4Story

Vítejte ve skvělé fantasy hře 4story, ve které se ponoříte do magického světa Iberia. V tomto světě už od pradávna proti sobě válčí dva národy, Derian a Valorian. Přidejte se tedy na jednu stranu a rozšiřte tak řady hrdinů, kteří chtějí válku ukončit ve svůj prospěch!

Hra je velmi podobná klasice World of Warcraft. Na začátku si můžete vybrat jednu ze tří ras – lidé, víly a Feline, což jsou šelmovití humanoidi. Ke každé postavě si pak můžete vybrat jedno z povolání. Těch je tu celkem 6 a patří mezi ně lučištník, kněz, válečník, zaklínač nebo mág. Snažte se kombinovat povolání s rasou, ve výsledku může být postava mnohem efektivnější než při náhodném výběru.

Jakmile budete ve hře, můžete s Vaší postavou plnit úkoly (questy), ze kterých získáváte zkušenosti, peníze či zajímavé předměty. Zkušenosti Vám pomáhají dosahovat vyšších levelů postavy a tím i lepších vlastností a dovedností. Samozřejmostí je zabíjení příšer, za které máte taktéž zkušenosti, peníze nebo předměty.

Ve hře se budete potkávat i s jinými hráči, se kterými si můžete jen tak povídat nebo obchodovat či bojovat. Jelikož je boj jednou z hlavních věcí této MMORPG hry, tak můžete vyzvat ostatní hráče na PvP souboje. Tak neváhejte a registrujte se!

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 20. 02. 2014   |   Zobrazeno: 2722x