Nejnovější článek: Odhalme tajemství řetízků a přívěsků se symboly

Více článků v magazínu :Anketa

Tvé naposled hrané hry

  • Hra - Galactic Tennis
    Video se načítá
    Hra - Cold Fusion
    Video se načítá
    Hra - Goal! South Africa
    Video se načítá
    Hra - Cuber
    Video se načítá
    Hra - Sherwood Dungeon
    Video se načítá
  • Hra - Idle Zoo Safari Rescue
    Hra - Stairs Online
    Video se načítá
    Hra - Airport Madness 4
    Video se načítá
    Hra - Cowboy Runner
    Video se načítá
    Hra - 8 Gears
    Video se načítá
  • Hra - Pillars
    Video se načítá
    Hra - Franticc
    Video se načítá
    Hra - Dot A Pix
    Video se načítá
    Hra - Fruit Link
    Hra - Jigsaw Puzzle Deluxe
    Video se načítá
  • Hra - Baby Hazel Playdate
    Video se načítá
    Hra - Sports Heads Tennis Open
    Video se načítá
    Hra - Easter Bunny Slide
    Hra - Uphill Rush 8
    Hra - Fashion Designer New York
    Video se načítá

Pět zajímavých her, které vás určitě zabaví

Také často slýcháváte od svých přátel či ostatních členů rodiny věty typu “Hry jsou jen pro malé děti.” nebo “Já v hraní her nevidím žádný smysl. Jsou hloupé, nezajímavé a ve všech je jen násilí a vraždy? Náš článek vás přesvědčí o tom, že hry mohou být zajímavé, zábavné a dokonce mnohdy i naučné. Těchto pět her a spousty dalších najdete na našem herním portálu Raketka.cz

 

Brain Builder

Jak již název napovídá, v této hře bude vaším úkolem plnit různé matematické úlohy v mnoha zajímavých minihrách. Pár prvních her vám může přijít jako brnkačka, ovšem zdání mnohdy klame. V časovém limitu máte za úkol najít co nejvíce nejvyšších čísel či rychle zpaměti sčítat či odčítat. Hraním si odemykáte stále těžší a zajímavější úlohy, u kterých už musíte plánovat a přemýšlet. Vše je samozřejmě bodově hodnoceno s přehlednými statistikami a vy si můžete kupříkladu se svým dítětem či kamarádem porovnat, kdo je v jaké minihře lepší. Tato hra perfektně procvičí vaše matematické schopnosti, postřeh a rychlost. 

 

8 Gears

Další ze série logických hříček, která potěší nejen mladé elektrotechniky, ale i dospělé, kteří mají rádi logické spojovačky. Vaším úkolem bude přeskládat vodivá kolečka tak, aby se elektřina dostala ze zdroje elektrického proudu k napájení všech žárovek, které se následně rozsvítí. S přibývajícími koly vám budou stát v cestě různé překážky a je jen na vás, jak kolečka poskládáte, aby jste dosáhli svého cíle. 8 Gears se svou roztomilou a jednoduchou grafikou potrápí nejednoho mladého elektronadšence. Tak vzhůru do toho, žárovky čekají právě na vás. 

 

 

Cut the Rope

U logických her ještě chvíli zůstaneme a do třetice je zde hra Cut the Rope s roztomilou žabkou v hlavní roli. Vaším úkolem bude tuto nenasytu nakrmit sladkostmi, které jsou různě rozmístěné a upevněné provázky. Zároveň musíte posbírat co největší počet hvězd. Jednoduchým přestřihnutím lanka se díky gravitaci sladkost posune tam, kde ji chcete mít. Musíte však přemýšlet a plánovat dopředu, který provázek přestřihnout jako první, který druhý a který jako poslední. Tuto vynikající hru s roztomilým pastelovým grafickým zpracováním, na který se nádherně kouká, budou mít rády nejen vaše děti, ale i vy, pokud si budete potřebovat trochu odpočinout od každodenního životního shonu a stresu.

 

 

V8 Muscle Cars 3

Nesmíme zapomenout na milovníky rychlých aut a napínavých závodů. Ujmete se role řidiče jednoho z nádherných amerických bouráků a utkáte se o první místo s vašimi soupeři na jedné z mnoha tratí, které jsou zde pro vás připraveny. Projedete nádherné pobřeží Los Angeles, křížem krážem obrovským Grand Canyonem nebo ulicemi New Yorku, jedním z nejlidnatějších měst Spojených států amerických. Tratí je zde opravdu spoustu a jejich nádherné zpracování s retro grafikou vás rychle zatáhne do situace, kdy se budete cítit, jako by jste opravdu seděli v nablýskaném sporťáku.

 

 

Farm Mania

Na závěr zde máme něco pro milovníky zahrádkaření, pěstování rostlin a chování zvířátek. Stanete se farmářkou, která na své farmě pěstuje melouny, dýně či mnoho dalších plodin, chová domácí zvířátka a stará se o svou farmu. Postupem času svoji farmu rozšiřujete o další části, což vám vydělává víc peněz a vy můžete nakupovat další vylepšení. Bonusový faktor je ten, že hra je kompletně česky, takže i vaše nejmenší ratolesti, které se zatím moc nekamarádí s angličtinou, rychle pochopí, o co jde a mohou se plně ponořit do farmaření. Hra vás naučí starat se o svoji zahrádku a zvířátka, být pečlivý a její pěkný grafický vzhled se bude líbit jak vám, tak i vašim dětem. 



Ukázali jsme si společně pár her, které se jistě budou líbit nejen vám, ale i vaše děti z nich budou mít radost a určitě se z nich mnohé naučí. Znáte nějakou jinou zajímavou hru, která je zajímavá, zábavná nebo naučná a zasloužila by si vaši pozornost? Dejte nám o ní vědět do komentářů.

 

Mladá fronta a.s. nově spustila web Rodičov.cz, který přináší důležité informace ze světa otců a matek. Kromě zkušených rodičů, kterým poskytuje cenné rady v oblasti zdraví, vzdělávání, financí a psychologie, myslí také na ty, kteří se na příchod prvního miminka teprve připravují a nemají příliš velkou představu o tom, co je čeká.

zpět na seznam článků

Komerční sdelení   |   Publikováno: 13. 02. 2020   |   Zobrazeno: 12679x

Témata článku:Rady a tipy

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.